Έκκληση σε όσους μπορούν να βοηθήσουν για να μην κλείσει το σπίτι του “άλλου ανθρώπου” έκανε μέσω ανάρτησής του στο facebook ο ιδρυτής της Κοινωνικής Κουζίνας, Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος. Το σπίτι αυτό έχει στηρίξει τα τελευταία χρόνια πάνω από 10.000 συμπολίτες μας.

Έως και σήμερα το σπίτι αυτό λειτουργεί από την συνεισφορά του κόσμου, τα έσοδα όμως είναι λιγότερα από τις μηνιαίες υποχρεώσεις που χρειάζεται να πληρώνουν. Κάπως έτσι, οι απλήρωτοι λογαριασμοί οδηγούν αναπόφευκτα στο λουκέτο.

Όποιος επιθυμεί να προσφέρει είτε ως εθελοντής, είτε καταθέτοντας στους λογαριασμούς έστω και ένα μικροποσό , μπορεί να το κάνει μέσω της σελίδας oallosanthropos.blogspot.gr ή να επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις  της κίνησης αλληλεγγύης  στην οδό Πλαταιών 55 στον Κεραμεικό.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ 084/609402-35 και

IBAN GR7801100840000008460940235 Παναγουλα Πολυχρονοπουλου του Μιχαηλ

SWIFT / BIC: ETHNGRAA.

Paypal Account: https://www.paypal.me/oallosanthropos

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια