Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζει τις πιέσεις και τις επιθέσεις της. Από την πρώτη μέρα της κυβέρνησής της, επιτίθεται στα δημοκρατικά δικαιώματα του λαού, των μεταναστών, των προσφύγων. Πριν περίπου ένα μήνα, μπροστά από την πρεσβεία της Γερμανίας δέχτηκαν επίθεση οι διαδηλωτές που διαδήλωναν στον χώρο ειρηνικά, τους προσήγαγαν, τους συνέλαβαν και τους οδήγησαν στα δικαστήρια. Και τώρα, σε μια από τις ετήσιες θερινές εκδρομές των προσφύγων από την Τουρκία που πραγματοποιείται στην περιοχή της Χαλκίδας, στη Χιλιαδού, η αστυνομία απειλεί με προσαγωγές τους πρόσφυγες. Ο χώρος αυτός είναι ένα ανοιχτό θερινό κάμπινγκ που επισκέπτονται πολλοί άνθρωποι, είναι ένας ανοιχτός χώρος, όμως αυτό δεν σταματά την αστυνομία και την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας να επιτίθεται στους πρόσφυγες και στα δημοκρατικά δικαιώματα τους. Ενάντια στις πιέσεις της Νέας Δημοκρατίας, καλούμε όλους τους μαζικούς, δημοκρατικούς, επαναστατικούς φορείς, να ενωθούμε στον κοινό αγώνα για να σταματήσουμε αυτές τις πιέσεις και τις επιθέσεις.

Πηγή: oagonas.blogspot.com ,@dplastir μέσω kar.org.gr

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια