Ένα εντυπωσιακό πλήθος από κόσμο κατέκλυσε χθες τις Λιμνιώτικες καμένες πλαγιές και έδωσε εκείνη την νέα ώθηση για να ξαναπρασινίσουν.

600 δενδρύλια από πεύκα, κυπαρίσσια και κοτσικιές καθώς και χιλιάδες σπόροι φυτεύτηκαν σε μια πλαγιά πίσω από το γήπεδο της Λίμνης, όπου η φωτιά του καλοκαιριού δεν είχε αφήσει τίποτα όρθιο.

Με θέα τη Λίμνη, οι Λιμνιώτες αποκαθιστούν το δάσος τους.

Το κάλεσμα του Δασαρχείου Λίμνης έγινε με χαρά δεκτό από παιδιά, νέους και πιο μεγάλους και όλοι από το πρωί με σκαπτικά εργαλεία και άφθονη όρεξη άνοιξαν λακκούβες όπου έβαλαν τους νέους δασικούς μετανάστες από τα φυτώρια, με την υπόσχεση να ξαναπρασινίσει ο τόπος και να γίνει μια νέα αρχή.

Εντυπωσιακή η παρουσία του Νηπιαγωγείου Λίμνης, πολλών μαθητών από τα σχολεία της Λίμνης, της Πυροσβεστικής, οι Ναυτοπρόσκοποι Λίμνης με όλο το επιτελείο τους και φυσικά το Δασαρχείο Λίμνης, πρωτεργάτης της συγκεκριμένης προσπάθειας.

Το είδαμε πρώτα εδώ.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια