Το 2014 γιορτάζει για τρίτη χρονιά το Φεστιβάλ Σερίφου, προσφέροντας στους κατοίκους του νησιού, αλλά και τους επισκέπτες ένα πρόγραμμα υψηλής αισθητικής, γεμάτο εικόνες, νότες, κέφι και χαμόγελο.

Την Παρασκευή 1 Αυγούστου, στις 21.15, η Μαρία Κουμπάνη ερμηνεύει τον θεατρικό μονόλογο της Αμάντας Μιχαλοπούλου ‘Βρες τον’, στο Θέατρο της Κάτω Χώρας.

Το πρόγραμμα για το 2014 θα γεμίσει το αμφιθέατρο στο Θέατρο της Κάτω Χώρας, έναν ιδιαίτερα φιλόξενο χώρο, ένα κοίλο κτισμένο στην πλαγιά του νησιού, μοναδικό για την απεριόριστη θέα του στο Αιγαίο.

«Το έργο ‘Βρες τον’ δεν προσπαθεί να πείσει κανέναν. Δεν φωνασκεί. Είναι ένας μονόλογος νορμάλ, ανθρώπινος, δίχως υστερίες και εξάρσεις, αλλά ούτε και στεγνή αφήγηση. Διότι η Μαρία Κουμπάνη, αν και με αυτή την παράσταση ουσιαστικά κάνει το θεατρικό ντεμπούτο της, είναι σαφέστατα μία σπουδαία ηθοποιός. Ο απόλυτος συνδυασμός του κοριτσιού της διπλανής πόρτας και της λαμπετικής μελαγχολικής φιγούρας, παράλληλα…». Πρόκειται για ένα απόσπασμα από τη διθυραμβική κριτική για το έργο της Αμάντας Μιχαλοπούλου, που ερμηνεύει η Μαρία Κουμπάνη, στην εφημερίδα «Lifo» -ανάμεσα σε πολλές άλλες, ίδιου θαυμασμού. Το έργο ψυχογραφεί τη θηλυκή συναισθηματική ιδιοσυγκρασία, ξετυλίγει και αποκαλύπτει τις μύχιες σκέψεις και τις ιδιαίτερες προσδοκίες κάθε γυναίκας. Ένα κείμενο βαθύτατα «ελληνικό», σύγχρονο και άμεσο, μια παράσταση για τον έρωτα, την τρυφερότητα και για το μοναδικό τρόπο, με τον οποίον επικοινωνούν και αγαπούν οι γυναίκες….

Μαρία Κουμπάνη
‘Βρες τον’
Θεατρικός Μονόλογος της Αμάντας Μιχαλοπούλου
Σκηνοθεσία: Κώστας Αριστόπουλος
1/8/2014
Θέατρο Κάτω Χώρας, Σέριφος
Ώρα έναρξης: 21.15
Τιμή εισιτηρίου θεατρικής παράστασης: 7 €,
Φοιτητικό, παιδικό, πολυτέκνων: 7€.

Σας περιμένουμε και φέτος να γνωρίσουμε
και να στηρίξουμε την ομορφιά της Σερίφου!

Πληροφορίες:
Μαρία Σούμπερτ / Cloud 7
6938255522
Email : schubertmaria@outlook.com

Στράτος Μαστοράκης
Άνω χώρα Σερίφου,
84005 Σέριφος, Κυκλάδες
Email: serifosfestival@gmail.com
https://www.facebook.com/SerifosFestival
Τηλ. 6970650811 / 2108628187 / 2281052566
LINOS.PRO

Προπώληση εισιτηρίων / Purchase tickets:
•        καφέ «Άνεμος» (Λιβάδι) / Café Anemos (Livadi) – tickets available during café opening hours

•        πρακτορείο “Serifos Tours” (Λιβάδι) / Travel Agency “Serifos Tours”  (Livadi) – tickets available during agency opening hours

•        καφέ «στου Στράτου» (Χώρα) / Café Stou Stratou (Chora) – tickets available during café opening hours

•        στην είσοδο του θεάτρου (μια ώρα πριν την παράσταση) / At Serifos Theater one hour before the concert

•        www.viva.gr

•        στην επίσημη ιστοσελίδα του Φεστιβάλ www.serifosfestival.gr / At Serifos Festival official website: www.serifosfestival.gr

Τιμή εισιτηρίου συναυλιών / Concerts ticket price: 10 €,
θεατρικών παραστάσεων, φοιτητικό, παιδικό, πολυτέκνων / Theatrical plays, students, child and large family tickets: 7€.
Είσοδος ελεύθερη για το φεστιβάλ σουραυλιού / Free entrance for the Souravli Festival.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X