Μαρία Λατσίνου
Παρασκευή 22 Ιανουαρίου
@ ΙΛΙΟΝ plus

Την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου η Μαρία Λατσίνου και το συγκρότημα της εμφανίζονται για πρώτη φορά στη σκηνή του ΙΛΙΟΝ plus.

Με το «Μια Ανάσα Δρόμος» στις αποσκευές τους – που συμπεριελήφθηκε σε λίστες με τα σημαντικότερα άλμπουμ του 2015 (Avopolis, Mixgrill, Δισκοπάθεια, Polaroid Android κλπ) – καθώς και με τραγούδια που έμειναν έξω από αυτό, αλλά και με καινούργιο υλικό το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και ορισμένες πραγματικά απρόβλεπτες διασκευές η Μαρία Λατσίνου και οι συνεργάτες της παρουσιάζουν ένα ανανεωμένο live set «αστικού» ροκ, με στοιχεία jazz, και ελληνικής παράδοσης.

Η ανεπιτήδευτη θεατρικότητα των τραγουδιών της Μαρίας Λατσίνου και των συνεργατών της, η εκφραστικότητα των ερμηνειών της αλλά και η ενορχηστρωτική φαντασία και τεχνική αρτιότητα του συγκροτήματος που τη συνοδεύει κέρδισαν αβίαστα το κοινό όπως φαίνεται από την επιτυχία των ως τώρα συναυλιών της και την πορεία του άλμπουμ.

Στίχοι και μουσική που συνομιλούν με το σήμερα από ένα σχήμα – πρόταση που παρεμβαίνει δυναμικά στο σύγχρονο μουσικό γίγνεσθαι προτείνοντας έναν νέο ήχο και μία φρέσκια αντίληψη ως προς τον δημιουργικό συνδυασμό διάφορων – φαινομενικά μόνο ετερόκλητων – μουσικών ειδών.

Η «Χαμένη Γενιά» και το «Θα είμαι εκεί», τραγούδια που έχουν, ως τώρα, ξεχωρίσει στο ραδιόφωνο, έχουν ήδη βρει τη θέση τους και στις καρδιές των ακροατών.

Maria Latsinou Photo IV e-mail

Μαρία Λατσίνου (φωνή), Χρήστος Αλεξόπουλος (πιάνο/πλήκτρα), Γιώργος Ανδρουλάκης (κρητική λύρα με συμπαθητικές χορδές), Βάσω Μιχαηλίδου (ακορντεόν), Γιώργος Λιάπης (μπάσο) και Φοίβος Βαλαβάνης (ντραμς).

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου
Εισιτήριο: 10 € (με μπύρα ή κρασί)
ΙΛΙΟΝ plus : Πατησίων & Κοδριγκτώνος 17
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.30
Ώρα έναρξης: 22.00
τηλ.210-8810602

Μαρία Λατσίνου – Χαμένη Γενιά www.youtube.com/watch?v=pvQ_ZYRNzWg
Μαρία Λατσίνου – Θα είμαι εκεί www.youtube.com/watch?v=wBUHXZuh2qs

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X