Ο ΑΡΧΕΛΩΝ – Σύλλογος για την Προστασία της Θαλάσσιας Χελώνας μας προσκαλεί την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019 στις 8 το απόγευμα στην παραλία πλαζ ΕΟΤ στην Πάτρα στην απελευθέρωση της θαλάσσιας χελώνας Caretta caretta.

Η χελώνα φέρει το όνομα «Μαρίνα» και βρέθηκε εκβρασμένη στις 11 Φεβρουαρίου 2019 στην Αγία Μαρίνα Λέρου. Κατά την άφιξη της στο Κέντρο Διάσωσης Περίθαλψης Θαλασσίων Χελωνών του «ΑΡΧΕΛΩΝ» στην Γλυφάδα Αττικής διαπιστώθηκε ότι ήταν πολύ αδύναμη και ληθαργική. Άμεσα περιθάλφθηκε και δέχθηκε τη φροντίδα του εξειδικευμένου προσωπικού.

Η «Μαρίνα» πλέον είναι έτοιμη να επιστρέψει στο φυσικό της θαλάσσιο χώρο. Για το λόγο αυτό ο «ΑΡΧΕΛΩΝ» μας προσκαλεί στην απελευθέρωση της, την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019 στις 8 το απόγευμα στην παραλία πλαζ ΕΟΤ Πατρών [πλησίον αφετηρίας-τερματισμός αστικών Κτελ  (Γραμμή Νο.1, Ηρώων Πολυτεχνείου)].

Η περιβαλλοντική δράση είναι ανοιχτή για το κοινό και εντάσσεται στα πλαίσια της περιβαλλοντικής ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης.

Πληροφορίες απελευθέρωσης:

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019 στις 8:00 το απόγευμα

Διονύσης Μαμάσης, Περιβαλλοντολόγος M.Sc., Συνεργάτης ΑΡΧΕΛΩΝ, info@mamasis.gr | 6977355402

Παραλία Πλαζ ΕΟΤ, Πάτρα [πλησίον αφετηρία-τερματισμός αστικών ΚΤΕΛ]

Σημείο-Απελευθέρωσης-Θαλάσσιας-χελώνας_Google-earth


Σημείο-απελευθέρωσης-ΠΛΑΖ-ΕΟΤ-ΠΑΤΡΑΣ

*Αλιευμένο από το tetartopress.gr

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια