Η εθνική Αργεντινής έκανε πολλούς και πολλές να καρδιοχτυπήσουν την Τρίτη (26/06) στον αγώνα της κόντρα στην εθνική Νιγηρίας μέχρι να καταφέρει, μετά από πολλά «βάσανα», να κερδίσει με 2-1 και να εξασφαλίσει την παραμονή της στη διοργάνωση.

Οι Αργεντινοί φίλαθλοι είχαν από νωρίς συγκεντρωθεί σε πλατεία της πρωτεύουσας για να παρακολουθήσουν τον αγώνα σε γιγαντοοθόνη. Ανάμεσά τους και η νεαρή μητέρα της φωτογραφίας, η οποία θηλάζει το μωρό της ενώ παρακολουθεί με πάθος τον αγώνα.

Μια πολύ τρυφερή στιγμή που μας υπενθυμίζει την βαθιά ανθρώπινη πλευρά του ποδοσφαίρου.

Την φωτογραφία τράβηξε ο αργεντινός φωτογράφος Hernan Zenteno στην πλατεία Σαν Μαρτίν του Μπουένος Άιρες για λογαριασμό της εφημερίδας La Nacion. 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X