Το διαφημιστικό σποτ της ελβετικής μη κερδοσκοπικής οργάνωσης Frauenzentrale Zürich καταπιάνεται με το ευαίσθητο θέμα της ενδοοικογενειακής βίας και τις επιδράσεις που έχει και στα άλλα μέλη της οικογένειας, πέραν του θύτη και του θύματος.

Μέσα από τα μάτια της μικρής Lea, της κόρης μιας γυναίκας θύματος της ενδοοικογενειακής βίας, βλέπουμε πώς η κακοποίηση μέσα στην οικογένεια επηρεάζει τη ψυχοσύνθεση και τη συμπεριφορά ενός παιδιού.

Όπως τα περισσότερα κορίτσια στην ηλικία της μιμούνται τη συμπεριφορά των γονιών τους, έτσι και η Lea θέλει να μοιάσει στη μητέρα της. Βάζει τα παπούτσια της μητέρας της και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει το μακιγιάζ. Η μικρή Lea προσπαθεί να μοιάσει στη μητέρα της βάζοντας μαύρη σκιά γύρω από το ένα της μάτι.

Η βία μέσα σε μια οικογένεια δεν έχει ποτέ ένα μόνο θύμα. Τα παιδιά που μεγαλώνουν σε ένα σπίτι όπου υπάρχει ενδοοικογενειακή βία, πολλές φορές γίνονται και τα ίδια θύματα κακοποίησης και είναι πολύ πιθανό να το συναντήσουν και στην ενήλικη ζωή τους. Ο κύκλος της βίας δυστυχώς συνεχίζεται και επαναλαμβάνεται όσο δεν τον σταματάμε.