Η μοναδική μικροζυθοποιΐα στο κέντρο της Αθήνας κλείνει ένα χρόνο ζωής στους δρόμους της Αθήνας και το γιορτάζει με μία Open Day στο ζυθοποιείο της στο Γκάζι το Σάββατο 7 Οκτωβρίου με μια συλλεκτική one-off IPA κι ένα επετειακό βιντεάκι!

Όπως σημειώνουν οι ίδιοι οι δημιουργοί της Noctua:

«Η Noctua κλείνει ένα χρόνο ζωής στο κέντρο και τους δρόμους της Αθήνας. Έναν χρόνο στον οποίο κάναμε το βήμα και δημιουργήσαμε ένα ζυθοποιείο για να φτιάχνουμε ωραίες μπίρες. Έναν χρόνο με εκπλήξεις, χαρές, δυσκολίες, αποτυχίες και επιτυχίες αλλά κυρίως μαζί με όλους εσάς που μας στηρίξατε και εμπιστευθήκατε.
Σας ευχαριστούμε και ανταποδίδουμε φτιάχνοντας μια συλλεκτική one-off IPA για να το γιορτάσουμε!
Επίσης σας προσκαλούμε όλες και όλους στο ζυθοποιείο μας το Σάββατο 7 Οκτωβρίου στο One Year’s Open Day. Θα έχουμε τις μπίρες μας, φαγητάκια και κεράσματα, tours, μπλούζες και ότι άλλο προκύψει
Α! φτιάξαμε και ένα ωραίο βίντεο για τη περίσταση…enjoy
Stay Wise Drink Craft Beer
Video created by Kickass Video Production, music by Xanthos Papanikolaou»

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X