Ένας άνθρωπος που νοσηλεύτηκε στην «Κλινική Ψυχικής Υγείας Σινούρη» επικοινώνησε με το omniatv και κατήγγειλε ότι κατά την διάρκεια της νοσηλείας του διαπίστωσε ότι η Ουρανία Μιχαλολιάκου εργάζεται στην κλινική ως ψυχολόγος. Επίσης στη διάθεσή μας τέθηκε φωτογραφικό υλικό που αποδεικνύει το γεγονός.

  

Το γεγονός αυτό προκάλεσε πρόβλημα στη νοσηλεία του καταγγέλλοντος αφού, όπως είναι φυσικό, ένας άνθρωπος που γνωρίζει τη δράση και τις ιδέες της, δε θα μπορούσε να πραγματοποιήσει μαζί της μια συνεδρία, μιλώντας για ζητήματα που αποτελούν κόκκινο πανί για τους ναζί.

Όπως πληροφορηθήκαμε, η Ουρανία Μιχαλολιάκου, στέλεχος της ναζιστικής οργάνωσης, δημοτική σύμβουλος στην Αθήνα με την «Ελληνική Αυγή» (τη δημοτική παράταξη της Χρυσής Αυγής) και, μέχρι πρόσφατα επικεφαλής του «Μετώπου Νεολαίας» της Χ.Α., εργάζεται στην κλινική Σινούρη εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, πράγμα που τεχνηέντως αποκρύπτεται, αφού η ίδια ουδέποτε αποκάλυψε ότι εργάζεται εκεί, ενώ συστήνεται αποκλειστικά με το μικρό της όνομα αποφεύγοντας να δημιουργήσει συνειρμούς με το επώνυμό της.

Θα μπορούσε άραγε κάποιος νοσηλευόμενος να αντιδράσει αντί να καταγγείλει κάτι ανώνυμα; Η απάντηση είναι πως μάλλον όχι. Ένας άνθρωπος καταλήγει σε νοσηλεία συνήθως όταν βρίσκεται σε κίνδυνο ή σε έξαρση της συμπτωματολογίας του. Η σκέψη «μην πω κάτι λάθος και με φορτώσουν με φάρμακα» ή «μη με αντιπαθήσουν και δεν ενδιαφερθούν για εμένα», είναι πάντοτε εκεί και προκαλεί ανοχή απέναντι στην κάθε συμπεριφορά των επαγγελματιών ψυχικής υγείας.