Τον φυλακισμένο Τζούλιαν Ασάνζ θα επισκεφτούν σήμερα, Τρίτη, η Πάμελα Άντερσον και ο αρχισυντάκτης των WikiLeaks, Κριστίν Χράφνσον ο οποίος είναι εκτίει ποινή κάθειρξης σε φυλακή του Λονδίνου.

Θα είναι η πρώτη επίσκεψη για κοινωνικούς λόγους που θα δεχθεί μετά τη σύλληψή του, σχεδόν πριν έναν μήνα, όπως ανακοινώθηκε από τα WikiLeaks.

«Η Πάμελα Άντερσον και ο Κριστίν Χράφνσον θα βρεθούν στην ΑΜΦ (Αυτού Μεγαλειότης Φυλακή) Belmarsh την Τρίτη. Η πρώτη κοινωνική επίσκεψη του Τζούλιαν Ασάνζ από τον παράνομο τερματισμό του ασύλου και τη σύλληψή του μετά από ένταλμα έκδοσης των ΗΠΑ», σημειώνεται σε μήνυμα των WikiLeaks στο Twitter.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X