Κι όμως συνέβη χτες το βράδυ στα Εξάρχεια. Όποιοι βρέθηκαν κατά τις 10 το βράδυ ίσως είχαν την τύχη να πέσουν πάνω σε αυτήν την περιφορά την οποία ο κόσμος χειροκρότησε και γέλασε με την ψυχή του.

“Στην χριστεπώνυμη συνοικία των Εξαρχείων έγινε η περιφορά της εικόνα του Γέροντα Παστίτσιου αλλά και ενός άγιου ταψιού παστίτσιου”, προλογίζεται το βίντεο.

Η όλη περιφορά τα είχε όλα, παπάδες, εικόνες, παστίτσια και φυσικά δεν ήταν τίποτε άλλο από σάτιρα. Ελπίζουμε αυτή τη φορά να μην καταδικαστεί κι αυτό.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

Αρθρογράφος

3pointmagazine.gr

To 3pointmagazine.gr είναι αυτοδιαχειριζόμενο μέσο που δεν έχει εκδότες και διευθυντές σύνταξης, ούτε κομματικές και οικονομικές εξαρτήσεις. Ένα μικρό πείραμα που μεγαλώνει διαρκώς, φιλοδοξώντας να ανταγωνιστεί τα κυρίαρχα, παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης.

Σχετικά Άρθρα

X