Δεν θα έμπαινα σε αυτή την ηλικία στην πολιτική αν δεν ήταν η κλιματική αλλαγή, ένας τομέας που μπορώ να βοηθήσω, δήλωσε στο News24/7 στους 88,6 ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου, που θέτει υποψηφιότητα για ευρωβουλευτής με τη στήριξη του Κινήματος Αλλαγής.

Θα μπορούσαμε να τη δεκτούμε την λογική του Σ. Αρναούτογλου, έγκριτου κατά τ’ άλλα μετεωρολόγου, επέλεγε ένα άλλο κόμμα ή έναν άλλο φορέα ώστε να αγωνιστεί για το κλίμα μέσα από τις τάξεις του. Όχι όμως ένα κόμμα που έχει προχωρήσει σε αναρίθμητες ενέργειες ενάντια στο περιβάλλον. Δεν χρειάζεται να πάμε μακριά, παρά στην προ λίγων χρόνων ντροπιαστική παραχώρηση εκτάσεων στη Χαλκιδική για να γίνεται σήμερα ένα από τα χειρότερα για το περιβάλλον έργα στις Σκουριές, η εξόρυξη χρυσού.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια