Ποιός άνδρας που σέβεται τον εαυτό του και παρακολουθεί αθλητικά δεν έχει ως όνειρο να παρακολουθήσει από κοντά έναν τελικό Champions League;

 

Η Heineken, επίσημος χορηγός της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, έδωσε την ευκαιρία σε έναν τυχερό να απολαύσει από κοντά τον τελικό του Γουέμπλεϊ, μόνο που η… επιβράβευση δεν ήρθε άκοπα!

 

Σε κατάστημα επίπλων, οι ενδιαφερόμενοι έπρεπε να πείσουν τις κοπέλες τους – χωρίς να τους πουν τίποτα για το έπαθλο – να αγοράσουν δύο καρέκλες… κερκίδων σε διόλου ευκαταφρόνητη τιμή! Ο νικητής της «Διαπραγμάτευσης», όπως ονομάστηκε η «επιχείρηση», κέρδισε δύο εισιτήρια και σίγουρα αγάπησε ακόμα περισσότερο τη σύντροφό του που είπε το «ναι» στην τρέλα του!

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

About The Author

3pointmagazine.gr

To 3pointmagazine.gr είναι αυτοδιαχειριζόμενο μέσο που δεν έχει εκδότες και διευθυντές σύνταξης, ούτε κομματικές και οικονομικές εξαρτήσεις. Ένα μικρό πείραμα που μεγαλώνει διαρκώς, φιλοδοξώντας να ανταγωνιστεί τα κυρίαρχα, παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης.

Related Posts

X