Αυτό είναι το μέλλον της πλαστικής σακούλας. Πρόκειται για μια σακούλα που μοιάζει πλαστική, αλλά είναι 100% βιοδιασπώμενη εντός 180 ημέρων και φαγώσιμη!

Εμπνευστής της οικολογικής σακούλας είναι ο 25χρονος νέος επιχειρηματίας, Asthwash Hedge, ο οποίος χρειάστηκε περίπου τέσσερα χρόνια για να υλοποιήσει την ιδέα του. Ο Hedge σχεδίασε την σακούλα, χρησιμοποιώντας για πρώτες ύλες πατάτα και άμυλο ταπιόκας.

sakoula2

Πλέον, η εταιρεία EnviGreen παράγει 100% βιολογικές, βιοδιασπώμενες και φιλικές προς το περιβάλλον σακούλες, οι οποίες έχουν την αντοχή του πλαστικού, ωστόσο δεν βλάπτουν το περιβάλλον.

Το είδαμε πρώτα εδώ.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια