Το 3pointmagazine βρέθηκε στην καθιερωμένη συγκέντρωση διαμαρτυρίας και την πορεία της 17ης Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη. Χιλιάδες κόσμου μαζεύτηκαν μπροστά στο Πολυτεχνείο με την πορεία να ξεκινά από εκεί και να συνεχίζει προς τις οδούς Εθνικής Αμύνης και Τσιμισκή.

Ο παλμός και τα συνθήματα του κόσμου είχαν ως κύριο στόχο τα νέα μέτρα της κυβέρνησης, την συνεχή άνοδο της ακροδεξιάς αλλά και τη στήριξη προς τους πρόσφυγες και το γαλλικό λαό.

poreia Polytexneio Thess 2015 1

poreia Polytexneio Thess 2015 2

poreia Polytexneio Thess 2015 3

poreia Polytexneio Thess 2015 4

poreia Polytexneio Thess 2015 5

 

poreia Polytexneio Thess 2015 6

poreia Polytexneio Thess 2015 7

 

poreia Polytexneio Thess 2015 8

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X