Έντονα συγκινημένος, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας “έσπασε” στο τέλος της ομιλίας του στη Βουλή και κάλεσε τους βουλευτές να παρέχουν ψήφο εμπιστοσύνης, αφού ολοκλήρωσε τις προγραμματικές δηλώσεις της νέας κυβέρνησης. Όρθιοι τον χειροκρότησαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων. “Η νέα κυβέρνηση θα υπηρετήσει το Σύνταγμα μέχρι τέλους δικαιώνοντας τις αξίες τους αγώνες τις θυσίες του Ελληνικού λαού”, είπε.

 

Οι προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης:

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια