Απόπειρα εισβολής στο ΒΟΞ επιχείρησαν πριν λίγη ώρα δυνάμεις των ΜΑΤ. Οι αστυνομικοί έσπασαν τζαμαρίες του χώρου, ενώ βρισκόταν κόσμος μέσα και τραυμάτισαν ένα άτομο σοβαρά, το οποίο μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Κατά τη σύγκρουση, με τους αναρχικούς που υπερασπίστηκαν τον χώρο, προσήχθησαν τέσσερα άτομα και οδηγούνται στη ΓΑΔΑ.

Μετά την επίθεση των ΜΑΤ, ακολούθησαν λεκτικές προκλήσεις, με έναν αστυνομικό να φωνάζει “”Κρύψου βλακάκο, τελειώσατε” – “Ελάτε, πέντε είμαστε”.

Σύμφωνα με καταγγελία αυτόπτη μάρτυτα, την οποία δημοσιεύει η σελίδα Ραδιοφράγματα, διμοιρία ΜΑΤ βρέθηκε στην πλατεία, πέταξε χημικά και ανεβαίνοντας προς Θεμιστοκλέους οι άντρες της φώναζαν “κωλοτρυπίδια αυτά θα έχετε κάθε μέρα”.

Βίντεο από τη σελίδα

Εισβολή ΜΑΤ στο Βοξ, 30.8.2019 – 1

Βίντεο (1/3): Η στιγμή της επίθεσης στο Βοξ. #antireport

Gepostet von Ραδιοφράγματα / Radiofragmata am Donnerstag, 29. August 2019

 

Εισβολή ΜΑΤ στο Βοξ, 30.8.2019 – 2

Βίντεο (2/3): Μπάτσοι επιτίθενται φραστικά μετά την επίθεση. #antireport

Gepostet von Ραδιοφράγματα / Radiofragmata am Donnerstag, 29. August 2019

 

Εισβολή ΜΑΤ στο Βοξ, 30.8.2019 – 3

Βίντεο (3/3): Το ΒΟΞ μετά την επίθεση. #antireport

Gepostet von Ραδιοφράγματα / Radiofragmata am Donnerstag, 29. August 2019

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια