Με μια μακροσκελή δήλωση, η Σταρ Ελλάς 2018 παίρνει πίσω όσα είπε σε τηλεοπτική εκπομπή περί χαστουκιών που είναι φυσιολογικό να δέχονται οι γυναίκες.

Μετά την κατακραυγή που δέχτηκε για την περιβόητη, πλέον, δήλωσή της περί χαστουκιών στις γυναίκες, η Ιωάννα Μπέλλα αναγκάστηκε να πάρει εκ νέου θέση, ζητώντας “συγγνώμη”.

Η Σταρ Ελλάς 2018, κατά την παρουσία της στην τηλεοπτική εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης, δήλωσε “Εντάξει και ποια γυναίκα δεν έχει φάει χαστούκι; Όποια λέει ότι δεν έχει φάει, λέει ψέματα”. Ακολούθησαν έντονες αντιδράσεις, με την ίδια το απόγευμα της Τετάρτης να προχωράει σε νέα δήλωση, τονίζοντας ότι “σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ την οποιαδήποτε πράξη βίας άνευ σημασίας είτε είναι λεκτική είτε σωματική”.

Η συγγνώμη της Ιωάννας Μπέλλα.

Αλιευμένο από news247.

Διάβασε ακόμα:

Όταν η Μπέλλα κανονικοποίησε τη βία

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X