Ένας παίκτης της Σενεγάλης απλώνει το χέρι του για να τον σηκώσει ένας ποδοσφαιριστής της Πολωνίας, με τον φωτογραφικό φακό να «πιάνει» ένα τρομερό στιγμιότυπο καθώς τα χέρια των δύο παικτών είναι σφιγμένα.

Μία πολύ όμορφη φωτογραφία από το παιχνίδι της Πολωνίας με τη Σενεγάλη, ενάντια στον ρατσισμό και τις διακρίσεις, κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.

Μια φωτογραφία εναντίον του ρατσισμού και των διακρίσεων που αποτελεί αναμφισβήτητα μια από τις κορυφαίες στιγμές από το Μουντιάλ της Ρωσίας.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X