“Πάμε να δούμε τα δελφίνια”, θα είπε η κοπέλα του βίντεο στην παρέα της. Πού να ήξερε όμως ότι θα έρθει αντιμέτωπη με ένα “ξαναμμένο” θαλάσσιο θηλαστικό. Η κοπέλα πήρε θέση στην προβλήτα και περίμενε να χαιρετήσει τον καινούριο της φίλο, όταν ξαφνικά το πονηρό δελφίνι πήδηξε απάνω της και άρχισε να…”χοροπηδά”. Η κοπέλα αντέδρασε ξεσπώντας σε γέλια και δεν έδειξε να ενοχλείτε διόλου από την συμπεριφορά του δελφινιού.

Πάντως κάτι μας λέει ότι ο εκπαιδευτής πρέπει να βρίσκεται πίσω από την “επίθεση” του δελφινιού, καθώς σε κάποια στιγμή στο βίντεο δίνει οδηγίες στην κοπέλα για το πως πρέπει να υποδεχτεί το ζώο.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X