Τα φετινά βραβεία Grammys δεν θα μπορούσαν να μην ήταν αφιερωμένα στον μεγάλο Βρετανό τραγουδιστή David Bowie που έφυγε πριν λίγο καιρό αφήνοντας λίγο πιο φτωχή την ροκ σκηνή και την μουσική γενικότερα. Η Lady Gaga τον τίμησε στα φετινά βραβεία τραγουδώντας τις μεγαλύτερες επιτυχίες του και δίνοντας ένα καταπληκτικό σόου, που μόνο αυτή ξέρει και μπορεί να δώσει. Απολαύστε το!

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια