“Αλληλεγγύη χωρίς σύνορα: με καράβια, καταλήψεις, κομβόι…”

Η Pia Klemp είναι αναρχική, οικολόγος και ακτιβίστρια. Εκείνη και το πλήρωμα του Iuventa και του Sea Watch 3 στα οποία ήταν καπετάνισσα, έχουν διασώσει μέχρι σήμερα χιλιάδες πρόσφυγες στη Μεσόγειο θάλασσα.

Διώκεται από την ιταλική κυβέρνηση και βρίσκεται αντιμέτωπη με ποινή φυλάκισης έως και 20 έτη για “διευκόλυνση παράνομης μετανάστευσης”.

Απόψε, Σάββατο 17 Αυγούστου, θα βρίσκεται στο Κατειλημμένο Κοινωνικό Κέντρο Κ*ΒΟΞ, στις 20.00, Θεμιστοκλέους και Αραχώβης στα Εξάρχεια.

“Αγγίζοντας την Ουτοπία: Σ’ αυτή τη διαδρομή θα χρειαστούμε περισσότερη ανυπακοή”

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια