Ποιος είναι ο πιο πρωτότυπος τρόπος για να υποβάλλει κανείς την παραίτησή του;  Υπάρχουν πολλοί και ο παρακάτω σίγουρα αποτελεί έναν από αυτούς.

Η Marina Shifrin εργαζόμενη σε αμερικανική εταιρεία παραγωγής βίντεο, δημιούργησε αυτό που ξέρει πολύ καλά να κάνει, για να δηλώσει την παραίτησή της. Ένα βίντεο.

Στο βίντεο λοιπόν, το οποίο γυρίστηκε στις 4.30 τα ξημερώματα, οπότε και τελείωσε τη δουλειά της, η πρώην -πια- εργαζόμενη της εταιρείας χορεύει ασταμάτητα, ενώ στην οθόνη εμφανίζεται η “ιστορία” της και οι εξηγήσεις για το πώς έφτασε τελικά στην απόφαση να γνωστοποιήσει στο αφεντικό της την παραίτησή της, με αυτό τον τρόπο.

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια