Οι Εκδόσεις των Συναδέλφων διοργανώνουν Θερινό Παζάρι Βιβλίων στο βιβλιοπωλείο τους στα Εξάρχεια. Από τις 14 μέχρι 16 Ιουλίου στο βιβλιοπωλείο της Καλλιδρομίου θα βρείτε βιβλία 1-3 ευρώ, σπάνια και συλλεκτικά βιβλία.

Σπεύσατε – τα βιβλία δεν είναι ανεξάντλητα και το ενδιαφέρον είναι ήδη μεγάλο!

 

ªøÛäéï 1

 

Ποιοι βρίσκονται πίσω από τις Εκδόσεις των Συναδέλφων: 

Άνθρωποι από το χώρο του βιβλίου, που αγαπούν το βιβλίο, ένωσαν τις δυνάμεις τους με σκοπό να δημιουργήσουν μια νησίδα αλληλεγγύης και προοπτικής στη ζούγκλα της αγοράς του βιβλίου, προσπαθώντας να σπάσουν «θέσφατα» στο χώρο του βιβλίου που δεν σπάνε εύκολα.

Περισσότερα για την πρωτοβουλία διάβασε στο ρεπορτάζ μας εδώ.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια