Στην απόσυρση της υποψηφιότητάς του με τη Χρυσή Αυγή, μια μέρα μετά την ανακοίνωσή του, προχώρησε ο Ιατροδικαστής από τη Θράκη Νικόλαος Κιφνίδης.

Επρόκειτο να είναι υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης με το νεοναζιστικό κόμμα και στη σχετική ανακοίνωση γίνεται λόγος για φόρτο εργασίας καθώς πρόκειται για τον μοναδικό Ιατροδικαστή στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.

Όμως το ερώτημα που έχει προκύψει είναι η αποκάλυψη πως ο μοναδικός ιατροδικαστής σε μια ευαίσθητη περιοχή, όπου καταγράφονται εκατοντάδες καταγγελίες για βασανιστήρια σε πρόσφυγες, επαναπροωθήσεις κλπ και σε μια περιοχή όπου έχουν καταγραφεί μια σειρά περιστατικά ρατσιστική βίας από τη Χρυσή Αυγή κυρίως σε βάρος μειονοτικών, είναι… Χρυσαυγίτης.

Ακολουθεί η ανακοίνωση που συνυπογράφουν ο υπεύθυνος οργανωτικού Χρυσής Αυγής για τη Ροδόπη Χρήστος Γεωργίου και ο ιατροδικαστής ν. Ροδόπης Νικόλαος Κιφνίδης:

Μετά από πολυήμερες επαφές και συζητήσεις, που είχαμε με τον Ιατροδικαστή Ν. Ροδόπης κ. Νικόλαο Κιφνίδη και το αμοιβαίο ενδιαφέρον για την κάθοδο του στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές με τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή, στο νομό Ροδόπης, καθότι ο ίδιος είναι θερμός υποστηρικτής του κινήματός μας, διαπιστώσαμε ότι η αποχή του από την υπηρεσία του, θα δημιουργούσε τεράστια προβλήματα, ενόψει και της καλοκαιρινής περιόδου, καθώς ο κ. Κιφνίδης, είναι ο μοναδικός Ιατροδικαστής για όλη την περιφέρεια Αν. Μακεδονίας και Θράκης. Προτάσσοντας λοιπόν το κοινό καλό του τόπου μας, αποφασίσαμε από κοινού την μη συμμετοχή του σε αυτές τις εκλογές, αλλά πολύ πιθανόν στις επόμενες, που μάλλον θα γίνουν και σύντομα. Ο κ. Κιφνίδης έχει δηλώσει ότι, ήταν είναι και θα είναι πάντα στο πλευρό της παράταξής μας από οποιοδήποτε πόστο».

*Αλιευμένο από το tvxs.gr

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X