Νεκρή από τα πυρά ισραηλινών στρατιωτών έπεσε Παλαστίνια στο σημείο ελέγχου της Καλαντια στη Δυτική Όχθη.

Ισραηλινά ΜΜΕ ανέφεραν, ότι οι ισραηλινές δυνάμεις άνοιξαν πυρ εναντίον της γυναίκας, σκοτώνοντας την, διότι, όπως υποστήριξαν σκόπευε να επιτεθεί στους πάνοπλους αστυνομικούς με μαχαίρι.

Ωστόσο, οι μάρτυρες της νέας βαρβαρότητας των ισραηλινών δυνάμεων τόνισαν ότι η γυναίκα δεν απείλησε με κανέναν τρόπο τους στρατιώτες και ότι απλώς έχασε το δρόμο της στο σημείο ελέγχου. Αυτό ήταν «αρκετό» για να την πυροβολήσουν χωρίς καμία προειδοποίηση.

Στο σχετικό βίντεο καταγράφεται η στιγμή της δολοφονίας:

Αμέσως μετά, οι ισραηλινές δυνάμεις επιτέθηκαν στους Παλαιστίνιους εργαζόμενους που περίμεναν να περάσουν από το το στρατιωτικό σημείο ελέγχου, το οποίο στη συνέχεια έκλεισε.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια