Ο Γιάννης από τα Σεπόλια, ο Γιάννης που κυνηγήθηκε από φασίστες, ο Γιάννης που ήταν πάμφτωχος, ο Γιάννης που θα μπορούσε να είχε χαραμιστεί, ο Γιάννης που τόσο αγωνίστηκε και συνεχίζει, σήμερα έγραψε μία ακόμη χρυσή σελίδα. Μία χρυσή σελίδα που η χαρά της ανήκει πρώτα στον ίδιο και όσους τον πίστεψαν και τον στήριξαν, αλλά ανήκει και σε όλον εκείνον τον κόσμο που ακόμη ζει σε φτωχογειτονιές και ταλαιπωρείται. Ο Γιάννης είναι και θα είναι η ελπίδα τους.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πέρα από σταρ και ηγέτης των Μιλγούοκι Μπακς, μιας ομάδας που την έκανε μεγάλη από μικρομεσαία, είναι από σήμερα και αρχήγος στην πιο σημαντική δραστηριότητα του ΝΒΑ, μετά τους τελικούς του πρωταθλήματος, στο All Star Game. Συγκεντρώνοντας 4.375.747 ψήφους ψηφίστηκε να είναι ο αρχηγός της ομάδας στην Ανατολή. Απέναντι του θα έχει τον Λεμπρόν Τζέιμς που πήρε 4.620.809 ψήφους.

Σημειώνεται ακόμη ότι ο Γιάννης τα πήγε εξαιρετικά και στην ψηφοφορία των παικτών, παίρνοντας  269 ψήφους, την ώρα που ο Λεμπρόν μάζεψε 174. Παρόμοια ήταν η εικόνα στην ψηφοφορία και των media, όπως μας ενημερώνει το Eurohoops, με τον Γ. Αντετοκούμπο να συγκεντρώνει 99 ψήφους έναντι 78 του Λεμπρόν.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X