Κάγκελα υψώνονται παντού. Και εσύ προσπαθείς να δεις τον κόσμο ανάμεσα τους και τον ουρανό πάνω από αυτά. Τι κρύβεται από πίσω και πώς θα είναι ο κόσμος χωρίς αυτά. Είναι δύσκολο, αλλά μπορείς να τα καταφέρεις. Αρκεί να έχεις ανοικτά τα μάτια και κυρίως το μυαλό. Σημασία δεν έχει τι συνέβη χθες, αλλά τι θα συμβεί αύριο. Και πρέπει να είσαι έτοιμος και προετοιμασμένος.

Όπως λέει και ένα σύνθημα σε τοίχο: «Δώσε τρόπο στην οργή». Και επειδή πάντα μετρά ο τρόπος, πρέπει να καταλάβεις γιατί είσαι οργισμένος και έπειτα να (αντι)δράσεις.

Η επιφανειακή κριτική είναι εύκολη και απλή. Το απαιτητικό και το μεγάλο στοίχημα όμως, για αυτή τη στήλη είναι η έρευνα και η ματιά πίσω από τα γεγονότα.

Ας προσπαθήσουμε!

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

About The Author

To 3pointmagazine.gr είναι αυτοδιαχειριζόμενο μέσο που δεν έχει εκδότες και διευθυντές σύνταξης, ούτε κομματικές και οικονομικές εξαρτήσεις. Ένα μικρό πείραμα που μεγαλώνει διαρκώς, φιλοδοξώντας να ανταγωνιστεί τα κυρίαρχα, παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης.

Related Posts