Του Βασίλη Ρόγγα

Κάθε γυναίκα που θέλει να κάνει σεξ με ένα αγόρι καλά κάνει.

Κάθε γυναίκα που θέλει να κάνει σεξ με πολλά αγόρια καλά κάνει.

Κάθε γυναίκα που δε θέλει να κάνει σεξ με ένα ή πολλά αγόρια καλά κάνει.

Κάθε γυναίκα που θέλει ή δε θέλει να κάνει σεξ με ένα ή πολλά κορίτσια καλά κάνει.

Κάθε γυναίκα έχει την ελεύθερη επιλογή να σταματήσει κατά τη διάρκεια του σεξ γιατί κάτι δεν της άρεσε. Να της αρέσει να είναι βίαιο ή να μην της αρέσει. Να κάνει μια φορά σεξ και μετά να μην ξανακάνει με τον ίδιο άνθρωπο γιατί έτσι της κάπνισε.

Κάθε γυναίκα μπορεί να φοράει οτιδήποτε της αρέσει. Κάθε γυναίκα μπορεί να χαμογελάει, να κουνιέται, να χορεύει να περπατάει όσο “προκλητικά” της γουστάρει, όποια ώρα της γουστάρει, σε όποιο μέρος της γουστάρει. Μπορεί να δείχνει τη σεξουαλικότητα της όπως το θέλει, αν το θέλει.

Είναι δικό της το σώμα, είναι δική της και η επιλογή.

Κανείς, ποτέ και πουθενά δεν έχει δικαίωμα να την προσβάλει στα λόγια. Κανείς, ποτέ και πουθενά δεν έχει δικαίωμα πάνω της χωρίς τη συναίνεσή της.

Κανείς δε μπορεί να βιάζει κανένα κορίτσι. Κανείς δε μπορεί να δολοφονεί κανένα κορίτσι. Ποτέ. Πουθενά.

Οποιοδήποτε “ναι, αλλά” στα παραπάνω είναι σάπιο μέχρι το μεδούλι.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια