Η Karen Mason, φωτογράφος άγριων ζώων, απαθανάτισε την στιγμή που ένα γλαρόνι (είδος  (Rynchops niger) στη Φλόριντα «ταΐζει» το παιδί του μια πεταμένη γόπα, με την ελπίδα η συγκεκριμένη σκληρή εικόνα να ευαισθητοποιήσει τους αμετανόητους καπνιστές.

Συχνά τα πτηνά περνούν τις γόπες για τροφή και τις δίνουν στα νεογνά τους, με αποτέλεσμα να πνίγονται ή να παθαίνουν σοβαρές βλάβες στα όργανα.

Κάπνισμα στις παραλίες

*Αλιευμένο από το alfavita

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια