Εννοείται πως δεν θα ξέφευγε από τον Ρότζερ Γουότερς η περίπτωση της Βενεζουέλας και της προσπάθειας των ΗΠΑ να επέμβουν γι’ άλλη μια φορά στις εσωτερικές υποθέσεις μια χώρας λόγω του πετρέλαιου.

Το ηγετικό μέλος των Pink Floyd παίρνει θέση και για τη Βενεζουέλα όπως είχε πάρει και στην Βραζιλία για τον ακροδεξιό Μπολσονάρου.

Σε μηνύμά του στο τηλεοπτικό δίκτυο της Βενεζουέλας Telesur, ο Γουότερς  εξαπολύει τα πυρά του κατά των Αμερικανών και φωνάζει “Κάτω τα χέρια από τη Βενεζουέλα”. Αφού κάνει μια αναδρομή στην ιστορία της χώρας από το 1999 τότε που ο λαός εξέλεξε τη σοσιαλιστική κυβέρνηση του Ούγκο Τσάβες την οποία οι Αμερικανοί επιχείρησαν να ρίξουν με πραξικόπημα του 2002 και απέτυχαν, αναφέρεται στην εθνικοποίηση των εταιρειών πετρελαίου αλλά και τον οικονομικό πόλεμο που δέχεται η χώρα από τις ΗΠΑ.

Φυσικά από τα «δίχτυα» του δεν ξεφεύγει και ο Γουαϊδό που τον αποκαλεί «μαριονέτα των Αμερικανων».

Δείτε και ακούστε εδώ ολόκληρο το μήνυμα του Γουότερς:

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια