Το Κίνημα των Κίτρινων Γιλέκων είναι γνωστό ότι δεν καθοδηγείται από κάποιο συγκεκριμένο πολιτικό φορέα και είναι πολύ ανοιχτό. Μέσα σε αυτό συμμετέχουν και κατεβαίνουν σε πορείες και ακροδεξιοί με μεν τα ίδια αιτήματα αλλά προτάσσοντας πατριωτικά και φασιστικά συνθήματα.

Οι αντιφασίστες, όμως, γάλλοι διαδηλωτές σε κάθε διαδήλωση τους δείχνουν πως δεν χωρούν στο Κίνημα των Κίτρινων Γιλέκων, και με τον δικό τους τρόπο τους «στέλνουν σπίτια τους».

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια