Υποκινούμενοι από τις προσωπικές τους αγωνίες αλλά και από την αλληλεγγύη τους προς τους συναδέρφους της ΕΡΤ, ο Σωτήρης Μπέκας και ο Σταύρος Συμεωνίδης δημιούργησαν το παρακάτω μίνι, ανεξάρτητο ντοκιμαντέρ για τις πρωτες στιγμές που ακολούθησαν μετά την επίσημη ανακοίνωση του κλεισίματος του ιδρύματος της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης.

Στο βίντεο, εκτός των άλλων, εμφανίζονται ο Νίκος Μπογιόπουλος, ο Τάσος Κουράκης, ο Χρήστος Θηβαίος, η Μαρίζα Κωχ, εργαζόμενοι της ΕΡΤ κ.ά.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια