Μετά από εκατοντάδες επιλογές στην καριέρα της, η Barbie κεντρίζει το ενδιαφέρον του CNΝ. Σε σχετικό ρεπορτάζ, ο ειδησεογραφικός ιστότοπος εξαίρει τις νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες της γνωστής κούκλας.

“Είναι η πρώτη φορά στην 55ετή ιστορία της, όπου η Barbie αναλαμβάνει έναν τέτοιο ρόλο”, επισημαίνει  η εκπρόσωπος της Mattel, Michelle Chidoni, σχετικά με τη νέα Barbie, που ξεκινά τα βήματά της τον Ιούνιο του 2014… Φαίνεται πως ανοίγονται νέοι επιχειρηματικοί δρόμοι για τη Barbie, αλλά και για την κερδοφορία της Mattel. “Η καριέρα της Barbie είναι αντιπροσωπευτική της εποχής μας”, τονίζει η Chidoni.

 

barbie2

 Η νέα Barbie-επιχειρηματίας «ανοίγει» τις δραστηριότητές της σε τέσσερις περιοχές του πλανήτη [εξού και οι τέσσερις εθνικότητες στις οποίες κυκλοφορεί]. Ας της ευχηθούμε «καλές δουλειές» και ας θυμηθούμε μερικά από τα… πιο περίεργα επαγγέλματα που έχει επιλέξει!

Barbie, κλέφτρα (Cat Burglar)

barbie3

 …αλλά το παπουτσάκι Louboutin, μιας και η συγκεκριμένη κούκλα είναι αποτέλεσμα συνεργασίας του οίκου και της Mattel!

 

Barbie, καθαρίστρια ακαθαρσιών (Pooper Scooper)

Barbie4

 

Barbie, ταμείας στα McDonalds (McDonalds Cashier)

Barbie5

 Barbie, παλαιοντολόγος (Paleontologist)

Barbie6

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια