Σάββατο 4 Απριλίου @ Jazz Point

Κασέτας – Λεβεντόπουλος  duet + Θοδωρής Χιώτης [κρουστά]

Το νέο δυναμικό ντουέτο της αθηναϊκής τζαζ σκηνής εμφανίζεται στο Jazz Point ενισχυμένο με έναν από τους νέους βιρτουόζους των κρουστών. Το γκρουπ παρουσιάζει δικές του συνθέσεις που παντρεύουν τον ακουστικό ήχο της κλασσικής κιθάρας με τα loops και τα pedals, το σοπράνο σαξόφωνο και τα κόνγκας.
Στυλιστικά, η  σύγχρονη τζαζ ισορροπεί με τους λάτιν και φανκ ρυθμούς…

Jazz Point
Ακαδημίας 18, Κολωνάκι
Σάββατο 4 Απριλίου
Έναρξη: 22:30
Eίσοδος:5e

Kassetas - Leventopoulos photo

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X