Ο Floyd είναι μουσικός. Παίζει μουσική όπου κι αν βρεθεί, ευχαριστώντας τον κόσμο, αλλά και τον εαυτό του. Ετοιμάζεται να ζητήσει σε γάμο την κοπέλα που αγαπά. Όταν όμως ανακαλύπτει ότι η κοπέλα αγαπά έναν άλλο άντρα, απογοητεύεται σε τέτοιο βαθμό, που βυθίζεται σιγά σιγά στην κατάθλιψή του.

Τα ψυχολογικά προβλήματα, με τη μορφή ενός μικρού μαύρου πλάσματος που σιγά σιγά διογκώνεται, πνίγουν τον Floyd και τον οδηγούν σε σκοτεινά μονοπάτια διαλύοντας τη ζωή του. Σε αυτό του το δύσκολο μονοπάτι θα συναντήσει και άλλους ανθρώπους που παλεύουν με τα δικά τους “τέρατα” και δυστυχώς δεν τα καταφέρνουν.

Πώς θα εξελιχθεί όμως αυτή η μάχη με την κατάθλιψη; Θα μπορέσει ο Floyd να ξεφύγει από τις μαύρες σκέψεις που τον πνίγουν και να επανέλθει στην πρότερη κατάσταση, όπου ήταν χαρούμενος και χάριζε χαμόγελα στον κόσμο αλλά κυρίως στον εαυτό του; Πώς θα τον βοηθήσει η μουσική σε αυτή του την προσπάθεια;

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια