Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε η ηθοποιός Σοφία Παυλίδου από τον συνάδελφό της Μάνο Παπαγιάννης, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η ίδια. Η ηθοποιός κάνει λόγο για ένα απίστευτο περιστατικό μέσα στο θέατρο που την οδήγησε στο νοσοκομείο αλλά και σε μήνυση κατά του Παπαγιάννη.

Μετά το τέλος της παράστασης της περασμένης Πέμπτης και ενώ στη σκηνή η Παυλίδου είχε ξεχάσει μια ατάκα ο Παπαγιάννης της ζήτησε το λόγο που τον άφησε εκτεθειμένο και οι δύο τους λογομάχησαν για λίγα λεπτά.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της ηθοποιού αλλά και τη μαρτυρία του Σωτήρη Καλυβάτση που έτρεξε να κατευνάσει τα πνεύματα ο Παπαγιάννης μπήκε στο καμαρίνι την έβρισε με χυδαίες εκφράσεις και την χτύπησε. Ο Καλυβάτζης ήταν αυτός που έτρεξε να απομακρύνει τον ηθοποιό και έτσι δεν συνεχίστηκε το θέμα.

Από το περιστατικό η Παυλίδου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκαν οι κακώσεις που είχε υποστεί και στη συνέχεια έκανε μήνυση στον ηθοποιό ο οποίος όμως δεν συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία.

Η Σοφία Παυλίδου έκανε και μια στο Facebook για το περιστατικό. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια εικόνα στην οποία γράφει: «This person has zero tolerance for violence against women».

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X