Δεν περιμέναμε την σημερινή μέρα, την 29η Σεπτεμβρίου και Παγκόσμια Ημέρα Καφέ, για να τον αποθεώσουμε. Ωστόσο ψάχνουμε για μία παραπάνω αφορμή!

Ο καφές λατρεύεται ανά τον πλανήτη από εκατομμύρια ανθρώπους και όχι άδικα. Άλλοι δεν μπορούν να λειτουργήσουν αν δεν πιουν έναν το πρωί. Άλλοι τον θέλουν το μεσημεράκι κάτω από τον ήλιο, άλλοι μετά το γεύμα τους. Υπάρχουν κι αυτοί που θέλουν να πιουν καφέ σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις.

Ζεστός ή κρύος. Σκέτος ή γλυκός. Με γάλα η χωρίς, ο καφές αποτελεί μέχρι και σήμερα το πιο εθιστικό «ναρκωτικό» του κόσμου.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

About The Author

To 3pointmagazine.gr είναι αυτοδιαχειριζόμενο μέσο που δεν έχει εκδότες και διευθυντές σύνταξης, ούτε κομματικές και οικονομικές εξαρτήσεις. Ένα μικρό πείραμα που μεγαλώνει διαρκώς, φιλοδοξώντας να ανταγωνιστεί τα κυρίαρχα, παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης.

Related Posts