Εκδόσεις Αιώρα

Κάποιοι δίνουν λίγα από τα πολλά που έχουν. Και τα δίνουν με στόχο την αναγνώριση και η κρυφή επιθυμία τους κάνει τα δώρα τους λειψά.

Κάποιοι άλλοι έχουν λίγα και τα δίνουν όλα. Αυτοί πιστεύουν στη ζωή και στην αφθονία της ζωής και το σεντούκι τους δεν είναι ποτέ άδειο.

Κάποιοι δίνουν με χαρά και αυτή η χαρά είναι η ανταμοιβή τους.

Και κάποιοι δίνουν με πόνο κι αυτός ο πόνος είναι ο εξαγνισμός τους.

Και κάποιοι δίνουν και δεν γνωρίζουν πόνο προσφέροντας, ούτε αναζητούν τη χαρά, ούτε δίνουν έχοντας στο νου τους την αρετή. Δίνουν όπως η μυρτιά αναδίδει την ευωδιά της στην κοιλάδα.

Μέσα απ’ τα χέρια τέτοιων ανθρώπων μιλάει ο Θεός και πίσω απ’ τα μάτια τους χαμογελάει στη γη.

[…]

Συχνά λέτε: “Θα έδινα, αλλά μόνο σε όποιον το αξίζει”. Τα δέντρα στον κήπο σας δεν μιλούν έτσι ούτε τα κοπάδια στο λιβάδι σας.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X