Ένας Κούρδος συριακής καταγωγής που ζούσε στη Γερμανία αυτοπυρπολήθηκε σήμερα έξω από τα κεντρικά γραφεία της Υπάτης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στη Γενεύη.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 7:40 την ώρα που στο κτίριο προσέρχονταν αρκετοί εργαζόμενοι της υπηρεσίας.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έφτασαν γρήγορα επί τόπου. Ο άνδρας στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ελικόπτερο από την πλατεία Place des Nations, μπροστά από την έδρα του ΟΗΕ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Γενεύης, το οποίο ειδικεύεται στη θεραπεία εγκαυμάτων. Ο άνδρας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

«Είναι Κούρδος συριακής καταγωγής που γεννήθηκε το 1988 και κατοικεί στη Γερμανία», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας σε ελβετικά μέσα ενημέρωσης.

*Από το tvxs.gr

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X