Με τη θερμοκρασία να φτάνει τους 30 βαθμούς Κελσίου το μεσημέρι της Δευτέρας, η ιδιοκτήτρια ενός σκύλου στο Ηράκλειο στην Κρήτη, θεώρησε σώφρον να παρατήσει τον σκύλο της κλειδωμένο για πολλές ώρες μέσα στο αυτοκίνητό της.

Το μόλις 2 μηνών κουτάβι, μη αντέχοντας τις υψηλές θερμοκρασίες στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου, άρχισε να γαβγίζει.

Σύμφωνα με το Cretapost.gr, ευτυχώς, το αντιλήφθηκαν περαστικοί οι οποίοι και ειδοποίησαν την αστυνομία.

Άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ έσπευσαν στο σημείο, απεγκλώβισαν το ζώο και αναζήτησαν την ιδιοκτήτρια.

Όπως προέκυψε από τις έρευνες των αστυνομικών, το σκυλάκι βρισκόταν κλειδωμένο στο όχημα περισσότερες από 3 ώρες.

Η γυναίκα – ιδιοκτήτρια του σκύλου οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου.

Μάλιστα, εκτός από την κακοποίηση του ζώου, της επιβλήθηκαν και διοικητικά πρόστιμα, καθώς δεν είχε προβεί στη σήμανση και καταγραφή των στοιχείων του με ψηφιακή ταυτότητα (τσιπ), και δεν είχε βιβλιάριο υγείας.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η εγκατάλειψη ενός ζώου στο αμάξι τους καλοκαιρινούς μήνες, μπορεί ακόμη και να προκαλέσει το θάνατό του.

Πηγή:Cretapost.gr

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]