Προ ολίγων ημερών ο Απόλλων Καλαμαριάς ανακοίνωσε την… αυτοδιάλυσή του και την αποχώρησή του από το πρωτάθλημα.

Την ίδια ώρα οι περισσότερες ομάδες βόλεϊ φυτοζωούν, έχοντας υπέρογκα χρέη και λιγοστά έως ανύπαρκτα έσοδα. Μεταξύ αυτών βρίσκεται και ο Παναθηναϊκός, που μέχρι πέρυσι διεκδικούσε το πρωτάθλημα και φέτος την παραμονή του στην κατηγορία…

Οι πράσινοι ταλαιπωρούνται από ουκ ολίγα οικονομικής φύσεως προβλήματα. Οι παίκτες είναι απλήρωτοι και δουλεύουν υπό τις χειρότερες δυνατές συνθήκες. Ο άσος των πρασίνων, Στάθης Ντονάς εξέφρασε την οργή, αλλά και την απόγνωση του για τα όσα συμβαίνουν, επιτιθέμενος στον πρόεδρο της λίγκας, Παντελή Ταρνατώρο, ρωτώντας τον αν είναι βλάκας που δεν έχει να φάει!

Ο λόγος αυτής της έκρηξης πέραν των δεδομένων ζητημάτων που χρήζουν άμεσης διευθέτησης είναι η ότι κλήθηκε από τη διοργανώτρια αρχή σε απολογία, επειδή περιέγραψε την κατάσταση που επικρατεί στο άθλημα.

Φαίνεται πως η αλήθεια πονάει κάποιους…

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

About The Author

Γεννήθηκε και ζει στα Εξάρχεια. Αγαπά τους τοίχους τους, τους αγώνες και τους ανθρώπους τους. Του αρέσει να φωτογραφίζει και να γράφει για όσα δεν μπόρεσε να φωτογραφίσει. Κυκλοφορεί από τα εννιά του με μια εφημερίδα στο χέρι και συνεχίζει να γράφει σε μπλοκάκι στα ρεπορτάζ. Ακούει ό,τι μακριά πολύ μακριά μας ταξιδεύει και διαβάζει ό,τι του γυαλίσει στις βιτρίνες της Καλλιδρομίου, της Ζωοδόχου Πηγής και της Θεμιστοκλέους. Αγαπά τα νησιά και κάποτε θέλει να ζήσει σε ένα από αυτά. Μέχρι τότε, κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για μια διαφορετική δημοσιογραφία, με πολλά αυτοδιαχειριζόμενα 3point και γραφιάδες χωρίς περιορισμούς.

Related Posts