Ειδικότερα, ο βουλευτής Γρηγόρης Ψαριανός και υποψήφιος πλέον με τη Νέα Δημοκρατία στις επερχόμενες εκλογές, δεν μας έχει συνηθίσει μόνο στην αλλαγή κομματικής στέγης και απόψεων αλλά και στην συνεχή χυδαιότητα του πολιτικού του λόγου.

Αυτή τη φορά, πόσταρε μία φωτογραφία της υπουργού Εργασίας, Έφης Αχτσιόγλου, την ώρα που σηκώνεται από τη θέση της και είναι πλάτη, σχολιάζοντας ότι «του αρέσει το γκομενάκι» και στη συνέχεια έγραψε «Μουτς, μωρό μου!» Η ματσίλα και η χυδαιότητα σε όλο τους το μεγαλείο… Συγχαρητήρια στην αξιωματική αντιπολίτευση για το νεό της απόκτημα.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X