Ο Άρης ανακοίνωσε χθες την έναρξη της συνεργασίας του με τον 17χρονο Κρις Ουάμπα από το Κονγκό. Ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ από μικρός, στο σχολείο του στο Κονγκό, όμως τα οικονομικά προβλήματα της οικογένειας τον οδήγησαν στην απόφαση να φύγει από την χώρα του.

Βρέθηκε στην Τουρκία και από εκεί πέρασε στη Ελλάδα. Κατέληξε στο hot spot της Λέσβου στα 15 του χρόνια και παρέμεινε εκεί για ένα χρόνο. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη, στη Σίνδο. Εκεί, τράβηξε το ενδιαφέρον Γ. Μπαλογιάννη, ο οποίος τον κάλεσε σε προπονήσεις στην ομάδα που διοικούσε τον Αστέρα Σίνδου.

Ο Άρης, τον απέκτησε μέσω της πλατφόρμας του Λάζαρου Παπαδόπουλου, Athlenda, η οποία ανήρτησε και το βίντεο με τον παίκτη.

«Πρόκειται για έναν αθλητή με εντυπωσιακά σωματικά και αθλητικά προσόντα και μεγάλη θέληση, που αντικατοπτρίζει την επιλογή του ΑΡΗ να επενδύσει στο μέλλον, στηρίζοντας νέα και ταλαντούχα παιδιά», επισημαίνει η ΚΑΕ Αρης.

Πηγή: Έθνος

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X