Το Kik Project διοργανώνει το πρώτο του παζάρι δίσκων την Κυριακή, 1η Οκτώβρη, από τις 12 το μεσημέρι και μετά! Ξεσκονίζουμε τα ράφια μας, παίρνουμε μαζί ό,τι θέλουμε να δώσουμε και τσεκάρουμε τι μας λείπει!

Αγόρασε ή πούλησε βινύλια, στο πρώτο παζάρι δίσκων του Kik Project. Ένα σχετικά νέο μαγαζί στην Εμμανουήλ Μπενάκη με φιλική ατμόσφαιρα, πολλές επιλογές για σνακ και φαγητό και φυσικά την μεγάλη ξύλινη μπάρα όπως κάθε σωστό ποτάδικο!

Ανάμεσα από τις δύο αγαπημένες και διαφορετικές περατζάδες, μία στην Κωλέττη ψηλά με τα μπαράκια, και η άλλη στην Κωλέττη χαμηλά στον πεζόδρομο, το Kik Project είναι στο κέντρο-απόκεντρο των Εξαρχείων, κοντά σε όλα, αλλά παράλληλα ήσυχο με τη δική του ταυτότητα.

Με επιλεγμένους dj για ωραίες βραδιές αλλά και θεματικές ημέρες όπως το παζάρι δίσκων. Ένας χώρος που σε προδιαθέτει για ένα τέτοιο ιβεντάκι, με τραπεζάκια μέσα και έξω, με θέα τη ζωή στο.. γαλατικό χωριό!

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια