Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Προεδρικό Μέγαρο της Κύπρου πραγματοποίησαν περίπου 1000 διαδηλωτές με αφορμή την στάση της πολιτείας στην υπόθεση του 35χρονου στρατιωτικού που έχει ομολογήσει μέχρι στιγμής ότι δολοφόνησε 7 γυναίκες, μεταξύ των οποίων και κόρες των θυμάτων.

Οι συγκεντρωμένοι έξω από το Προεδρικό Μέγαρο χθες μεγάλη Παρασκευή διαμαρτυρήθηκαν για την τρόπο που η πολιτεία χειρίστηκε την υπόθεση, ζητώντας δικαίωση για τις δολοφονημένες γυναίκες.

Ένα από τα ερωτήματα που θέτουν είναι «γιατί δεν έψαξε κανένας αυτές τις γυναίκες. Η πολιτεία οφείλει να λειτουργεί, η πολιτεία οφείλει να μας προστατεύει».

Φωτογραφίες: philenews

Επιπλέον φωτογραφίες από τον αναγνώστη μας Γιώργο Γρηγορίου:


Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X