Ο Δημήτρης είναι δάσκαλος θεατρικής αγωγής. Είναι και σκηνοθέτης. Είναι και συγγραφέας. Είναι και καλός, πολύ καλός δάσκαλος! Κι αυτό είναι το σπουδαιότερο. Έχει όραμα, όρεξη, αγάπη, αγωνία, έμπνευση. Ζηλεύω που δεν είχα ποτέ κι εγώ ένα τέτοιο δάσκαλο. Άλλες εποχές! Ζοφερές, τρομακτικές, σαν εκείνες που περιγράφει ο Καζαντζάκης. «Το κρέας δικό σου, τα κόκκαλα δικά μου».

Ο Δημήτρης αγαπά τα παιδιά! Πιο μεγάλη αλήθεια δεν έχω να σας εξομολογηθώ. Μα τον αγαπούν κι αυτά! Υπέροχα πλασματάκια που του ανοίγουν την αγκαλιά τους και τον κερνούν ελπίδα!

Ξέρεις πόσο σημαντικό είναι τούτο εδώ; Γεμίζει το στήθος αέρα, φουσκώνει η ψυχή, ανοίγουν τα μάτια διάπλατα να τα δουν όλα!

Ευχή όλων να βρίσκουμε στο δρόμο μας φωτισμένους ανθρώπους να μας εμπνέουν, να στάζουν πάνω μας την καλοσύνη και τη γνώση, να μας οδηγούν σε μονοπάτια άγνωστα, δύσβατα, αληθινά! Δρόμους ζωής!

Σήμερα μια μαθήτρια μικρή, τοσοδούλα, του ‘δωσε ένα σημείωμα αγάπης! Μια ερωτική εξομολόγηση!

Εκείνο το πρώτο σκίρτημα της καρδιάς για έναν άνθρωπο σπουδαίο που μπήκε στη ζωή της και της έμαθε όμορφα παιχνίδια. Για ένα άνθρωπο που έχει «μάτια σαν πεφταστέρια» και «χέρια σα λίμνες»!

Τα παιδιά έχουν αλάθητο ένστικτο. Μην τα προσπερνάτε!

Κι εγώ σας αγαπώ, κύριε Δημήτρη! Και συμφωνώ σε όλα με ετούτο το μικρό πλασματάκι!

Διαβάστε ένα μικρό δείγμα ενός μελλοντικού συγγραφέα!

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια