ΤHE ROCKAWAY PLAYGROUND – Back 2 Back DJ Set

Την Τρίτη 18 Νοεμβρίου στο BAT CITY o Κώστας Στριφτός και ο Δημήτρης Παπαδημητρίου παρουσιάζουν ένα ιδιαίτερο Back 2 Back Dj Set χωρίς μουσικές αναστολές με Classic, Hard, New Rock, Alternative, Garage, Punk, Indie, Reggae, Pop, Surf, Americana επιλογές.

THE ROCKAWAY PLAYGROUND - AGISSA MIKRH Όλοι έχουμε κάποιες «κακές» συνήθειες. Προσπαθούμε να περιοριζόμαστε σε αυτές που μας αρέσουν περισσότερο. Έτσι, εμείς γουστάρουμε πολύ να βγαίνουμε έξω Τρίτες, να ξενυχτάμε, να παίζουμε τις καλύτερες μουσικές και να διασκεδάζουμε ξέφρενα, παρέα με τους φίλους μας και όχι μόνο.

Ραντεβού λοιπόν, την Τρίτη 18 Νοέμβρη στο BAT CITY, σε ένα από τα πιο γνωστά live rock club της πόλης, ένα χώρο σύγχρονο, αλλά σκοτεινό και ατμοσφαιρικό, φτιαγμένο για τη μουσική μας και για καταστάσεις χωρίς όρια…

ΤΡΙΤΗ 18/11

ΈΝΑΡΞΗ: 21:00

BAT CITY
Λ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ 11
ΠΕΔΙΟΝ ΑΡΕΩΣ
ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ. 210 6401666
www.batcity.gr

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X