Συνέντευξη στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ

Η αστυνομία θα έχει τη δυνατότητα να εισέρχεται στους χώρους των ιδρυμάτων δίχως να ζητά άδεια ανέφερε σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Είπε επίσης πως θα πρέπει να γίνει συζήτηση με την πανεπιστημιακή κοινότητα για την εφαρμογή ελεγχόμενης εισόδου σε ορισμένα κτήρια, ώστε να μην μπορεί να μπει όποιος θέλει.

Δεν είναι δυνατόν να επιτρέπεται σε «μπαχαλάκηδες» να χρησιμοποιούν πανεπιστημιακές εγκαταστάσεις ως καταφύγια και ορμητήρια για την τέλεση καταδρομικών επιθέσεων, σημείωσε, προσθέτοντας πως κτήρια που «φιλοξενούν» τέτοιες δραστηριότητες θα πρέπει να καθαρίσουν.

Προανήγγειλε επίσης αναθεώρηση του νομικού πλαισίου για την χορήγηση αδειών σε κρατούμενους – με αφορμή τον Δημήτρη Κουφοντίνα – αναφέροντας πως στο μέλλον τα δικαστικά συμβούλια θα συνυπολογίζουν και επιβαρυντικούς παράγοντες που θα συνδέονται με τα εγκλήματα των αιτούντων.

Πηγή: alfavita.gr

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια